Kako se pripraviti na fotografiranje na zabavi?

Thursday, April 10, 2014


Danes bi s teboj rada delila nekaj nasvetov. Torej – pred teboj je pomemben dogodek, mogoče maturantski ples, mogoče Fashion Week Aquafresh. Veš, da bo tam ogromno priložnosti za slikanje, ti pa si že zdaj živčna, ker ne veš, kako boš na slikah izgledala. Nič se ne boj, pripravila sem tri nasvete, ki ti bodo pomagali, da boš na slikah prav tako čudovita, kot v resnici.

1. Ne uporabi pudra z zaščitnim faktorjem!
Puder z zaščitnim faktorjem je seveda super, ko se odpravljaš na sonček, vendar pa ga na večerni podelitvi prav nič ne potrebuješ. Ustvari namreč tako imenovani 'white cast', zaradi katerega je lahko tvoj obraz na slikah čisto bel! Ker nočemo, da na njih izgledaš kot duh, preskoči ZF in ga prihrani za poletne dneve. Dodaten nasvet: uporabi matirni puder, če imaš mastno kožo, saj bo le-ta preprečil lesk na fotografijah.

2. Uporabi zobno pasto Aquafresh High Definition White!
Da se boš lahko sproščeno smejala, si pred dogodkom umij zobe z zobno pasto Aquafresh High Definition White za izjemne rezultate.

3. Uporabi šminko z modrim podtonom!
Okej, zdaj si verjetno misliš, da se mi meša – ne mislim resno, da nanesi modro šminko! Obstajajo pa določeni odtenki rdeče in rožnate barve, ki imajo nekoliko hladen podton. Ta spodbija rumeno barvo, zato bodo tvoji zobje na slikah videti bolj beli. Moji najljubši odtenki so Revlon Cherries in the Snow in Maybelline Fuchsia Flash.

S tole kratko objavo upam, da boš na vseh fotkah zablestela kot zvezda. Seveda pa tudi tokrat ne gre brez nagradne igre – zopet podarjam paketek zobne ščetke in paste Aquafresh High Definition White. Vse, kar moraš narediti je, da mi v komentarjih zaupaš svoj najboljši nasvet za izgled pred fotografiranjem. Hitri prsti so pomembni - paketek dobi prvi komentator, ki odgovori na zgornje vprašanje in mi zaupa še svoje kontaktne podatke (e-mail ali FB ime). Vso srečo! :)

Share your opinion:

Thanks so much for leaving a comment - I try to reply to everyone!